Επιλογή Σελίδας

Λευκάδα

Lefkada

ΛΕΥΚΑΔΑ

Εξωτικές παραλίες με γαλανά νερά και πράσινα τοπία, πεζοπορία, θαλάσσια σπορ, διασκέδαση και χαλάρωση, είναι μερικά από τα  πράγματα που προσφέρει το νησί της Λευκάδας.

Η Λευκάδα είναι το τέταρτο σε έκταση νησί στο Ιόνιο. Λόγω της γεωγραφικής της θέσης (οι ακτές της βρίσκονται πολύ κοντά με εκείνες της ηπειρωτικής Ελλάδας τις οποίες τις χωρίζει ο ιστορικός πορθμός του Δρεπάνου) συνδέεται με την Αιτωλοακαρνανία με μια πλωτή γέφυρα και έτσι η πρόσβαση στο νησί γίνεται οδικώς.

Η παλιά πόλη της Λευκάδας προσφέρεται για μοναδικές καλοκαιρινές βόλτες (περατζάδα βάσει των ντόπιων), μέσα στην οποία θα μπορέσετε  να απολαύσετε την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των κτιρίων και την καλοκαιρινή αύρα του νησιού.

Παραλίες που πρέπει να επισκεφθείτε

Εγκρεμνοί:
Η γνωστή παγκοσμίως παραλία των Εγκρεμνών έχει μήκος  2 χλμ. Τα τυρκουάζ και καθαρά νερά της την καθιστούν έναν εξωτικό προορισμό. Σε απόσταση 35 χλμ. από τις Grappolo Villas.

Πόρτο Κατσίκι:
Η πολυβραβευμένη παραλία, ένα από τα πιο  εντυπωσιακά φυσικά τοπία που προσφέρει το νησί της Λευκάδας. Σε απόσταση 38 χλμ. από τις Grappolo Villas.

Μύλος (Άγιος Νικήτας):
Από τις πιο όμορφες και λιγότερο γνωστές παραλίες. Θα σας μαγέψει το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο της, τα  τυρκουάζ νερά και η λευκή άμμος της. Προσβάσιμη με τα πόδια από μονοπάτι ή με καραβάκι από το χωριό του Άγιου Νικήτα. Σε απόσταση 10 χλμ. από τις Grappolo Villas.

Κάθισμα:
Η πιο κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού, είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες και θα βρείτε πληθώρα εστιατορίων και beach bar. Έχει γαλαζοπράσινα νερά με λευκή άμμο και βότσαλα. Σε απόσταση 13 χλμ. από τις Grappolo Villas.

Αη Γιαννης:
4,5 χλμ. παραλία στην οποία μπορείτε να απολαύσετε τα γαλανά  νερά της θάλασσας, τον καφέ και το φαγητό σας, καθώς υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις εστίασης. Ενδεδειγμένη παραλία για αυτούς που αγαπούν το kitesurf και το windsurf. Σε απόσταση 2 χλμ. από τις Grappolo Villas.

Επικοινωνήστε μαζί μας